CNPWorking groupsEconomic DevelopmentNewsInvitație de participare la activitățile Grupului de lucru „Economie, Finanţe şi Mediu Antreprenorial” (EMFA) al CNP

Invitație de participare la activitățile Grupului de lucru „Economie, Finanţe şi Mediu Antreprenorial” (EMFA) al CNP

12.04.2012
Invitație de participare la activitățile Grupului de lucru „Economie, Finanţe şi Mediu Antreprenorial” (EMFA) al CNP

Centrul Analitic Independent EXPERT-GRUP, în calitate de coordonator al Grupului de lucru „Economie, Finanţe şi Mediu Antreprenorial” al Consiliului Naţional pentru Participare, lansează o invitație de implicare tuturor organizațiilor interesate, de pe tot teritoriul Republicii Moldova, ce doresc să fie constituenți ai acestui Grup:
• organizații de dezvoltare comunitară și regională;
• uniuni de business;
• grupuri de consultanță;
• universități;
• centre analitice;
• alte organizații ce au interes față de politicile economice.

În calitate de constituenți ai Grupului, organizațiile vor putea să participe la procesul de luare a deciziilor în sfera politicilor economice, să contribuie la perfecționarea cadrului legislativ, să monitorizeze impactul politicilor economice, să promoveze parteneriatul dintre societatea civilă și guvern în procesul decizional și să pledeze activ pentru respectarea de către organele de stat a principiului transparenței în procesul decizional. Constituenții vor fi informați în legătură cu evoluțiile și inițiativele de politici din domeniile de care sunt interesați.

Rugăm toate organizațiile interesate să ne transmită următoarele detalii la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , cu subiectul: Participare în cadrul Grupului EMFA.
Numele Organizației
Numele persoanei de contact
Funcția persoanei de contact
Adresa
Telefon
E-mail

Doritorii sunt rugați să ne trimită detaliile până la data de 27 aprilie, 2012.

Pentru detalii vizavi de Centrul Analitic Independent EXPERT-GRUP accesați http://www.expert-grup.org/ sau telefonați la: + 373 22 92 99 94