CNPWorking groupsForeign, Security and Defense policyNewsIDIS Viitorul prezintă o nouă ediţie a Buletinului de Politică Externă

IDIS Viitorul prezintă o nouă ediţie a Buletinului de Politică Externă

10.05.2011
IDIS Viitorul prezintă o nouă ediţie a Buletinului de Politică Externă

IDIS Viitorul prezintă numărul 23 al Buletinului de Politică Externă al Moldovei, intitulat "Cum să evităm ,,oboseala,, UE de Moldova?". Acest policy biref este bazat pe un articol publicat anterior de Leonid Litra în Raportul de Prevenire a Crizelor al IDIS Viitorul.

 

Buletinul de Politică Externă al Moldovei reprezintă o serie de analize scurte, scrise de experţi locali şi străini, dedicate celor mai importante subiecte de politică externă, dezvoltărilor majore din Marea Neagră, cooperarea cu organizaţiile internaţionale şi a activităţilor de menţinere a păcii din regiune. Buletinul are scopul să creeze o platformă comună pentru discuţii între experţi, comentatori, oficiali şi diplomaţi care sunt interesaţi de perspectivele de integrare europeană a Moldovei. Buletinul mai tinde să ofere diplomaţilor şi analiştilor moldoveni o tribună veritabilă pentru dezbaterea celor mai controversate puncte de vedere care ar putea ajuta Moldova să-şi găsească mai uşor calea spre UE.

Găsiţi ediţia nr. 23 a Buletinului în ataşament.

Sursa: www.viitorul.org

Download attachments: