CNPGrupurile de lucruEconomie, finanțe și mediu antreprenorialȘtiriÎn atenţia ONG-urilor-delegare reprezentanţi în GL pentru descentralizare sectorială

În atenţia ONG-urilor-delegare reprezentanţi în GL pentru descentralizare sectorială

13.09.2011

Consiliul Naţional pentru Participare (CNP) a primit solicitarea din partea Cancelariei de Stat de a delega reprezentanţi ai societăţii civile pentru grupurile de lucru pentru descentralizare sectorială, constituite în cadrul ministerelor care gestionează domenii pasibile descentralizării.

Dorim să informăm reprezentanţii organizaţiilor ne-guvernamentale, despre posibilitatea de a face parte din următoarele grupuri de lucru:
- Grupul constituit în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor;
- Grupul constituit în cadrul Ministerului Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor;

Organizarea şi funcţionarea grupurilor de lucru se asigură în conformitate cu Hotărîrea Guvernului nr.608 din 5 iulie 2010 "Pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii nr. 435-XVI din 28 decembrie 2008 privind descentralizarea administrativă".

În cazul în care sunteţi interesaţi să faceţi parte din unul din grupurile de lucru, sau să propuneţi candidaturi, vă rugăm să contactaţi Asistenta Preşedintelui CNP, Ludmila Malai, la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numărul de telefon 23 53 43 ext. 120.

Termenul limită este joi, 15 septembrie, vă încurajăm să aplicaţi cît mai repede posibil.