CNPGrupurile de lucruSecuritate și politica externăConsultări publiceConsultarea publică a proiectului hotărîrii Parlamentului privind aprobarea Strategiei pentru reformarea CCCEC

Consultarea publică a proiectului hotărîrii Parlamentului privind aprobarea Strategiei pentru reformarea CCCEC

08.11.2011
Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei iniţiază, începând cu data de 7 noiembrie 2011, consultarea publică a proiectului hotărîrii Parlamentului privind aprobarea Strategiei pentru reformarea Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei. Propunerile pe marginea prezentului proiect, supus consultării publice, pot fi expediate până pe data de 28 noiembrie 2011, pe adresa electronică: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , la numărul de telefon: 257-420, fax: 257-410 sau pe adresa: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt 198, mun. Chişinău. Persoana de contact: Veronica Vition.
Proiectul hotărîrii Parlamentului privind aprobarea Strategiei pentru reformarea Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei şi nota informativă pot fi găsite mai jos.
Sursa: www.cccec.md
Documente anexe