CNPGrupurile de lucruSocial, sănătate și educațieȘtiriÎn perioada 10-11 iulie 2013, Ambasada Austriei din Chișinău organizează seminarul ”Consolidarea rețelei între organizațiile sociale unice în RM”

În perioada 10-11 iulie 2013, Ambasada Austriei din Chișinău organizează seminarul ”Consolidarea rețelei între organizațiile sociale unice în RM”

25.06.2013

Biroul Atașatului pentru Muncă, Afaceri Sociale și Protecția Consumatorului din cadrul Ambasadei Austriei din Chișinau împreună cu ,,Armutskonferenl" (platforma austriacă de combatere a sărăciei) își exprimă bucuria de a vă invita la seminarul "Consolidarea rețelei între organizațiile sociale unice în Republica Moldova", care va avea loc pe 10-11 iulie 2013 în incinta Institutului Muncii, or. Chisinau, str. Zimbrului 10.

Cine este interesat să participe, este rugat să confirme participarea la adresele

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza și Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza până la 4 iulie 2013.

Documente anexe