CNPActivităţiȘtiri și anunțuriConcurs de selectare a organizaţiilor din CNP pentru realizarea Campaniilor de Advocacy

Concurs de selectare a organizaţiilor din CNP pentru realizarea Campaniilor de Advocacy

20.10.2011
Concurs de selectare a organizaţiilor din CNP pentru realizarea Campaniilor de Advocacy

Fundaţia Pontis (Slovacia) şi Fundaţia Est-Europeană (Moldova) anunţă lansarea concursului de selectare a organizaţiilor membre ai Consiliului Naţional pentru Participare (CNP) care vor realiza campanii de comunicare/advocacy.

Acest concurs face parte din cadrul proiectului “Slovacia şi viitorul European al Moldovei”,  având drept scop susţinerea Consiliului Naţional pentru Participare prin oferirea organizaţiilor membre oportunităţii de a utiliza potenţialul lor în elaborarea şi realizarea campaniilor de advocacy/comunicare pentru a atrage atenţia asupra aspectelor prioritare din societatea Moldovei, relaţionat cu procesul de integrarea Europeană. Subiectele specifice pentru campanii vor fi identificate de către organizaţiile membre în cadrul celor patru grupuri de lucru ai Consiliului. Temele pentru campaniile de advocacy vor fi atent selectate ţinând cont de relevanţa lor, importanţa pentru opinia publică şi posibilitatea de a pune în aplicare măsurile propuse în strânsă colaborare cu Guvernul.

Subiectele propuse se vor încadra în domeniile specifice fiecărui Grup de lucru:
• Justiţie şi Drepturile Omului
• Dezvoltarea Economică
• Politica Externă, de Securitate şi Apărare
• Politici Sociale, Educaţionale, de Tineret şi Mediu

Cine poate aplica
• Toate organizaţiile sau consorţiu din organizaţiile membre CNP

Termenul limită pentru a depune propunerile de proiect este 20 noiembrie 2011.

Toate organizaţiile interesate urmează să expedieze până 20 noiembrie 2011, la Fundaţia Est-Europeană, la adresa Ludmilei Malai ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ) următoarele documente:
• Pagina de titlu (model ataşat în format .doc);
• Propunerea de proiect (model ataşat în format .doc);
• Buget (model ataşat în format .xls);
• CV-urile persoanelor nominalizate pentru vizitele de studiu. CV-urile trebuie să reflecte abilităţile specifice, experienţa şi angajamentul care sunt relevante pentru campania de advocacy şi vizitele de studiu (inclusiv poziţia persoanei nominalizate în cadrul campaniei de advocacy)

Persoanele de contact pentru informaţia adiţională sunt:
Timur Onică, Coordonator Programe, Fundaţia Est-Europeană ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ) şi
Ludmila Malai, Asistentul Preşedintelui CNP ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza )

Vedeţi ataşat la articol Descrierea completă a Condiţiilor de desfăşurare a Concursului lansat.