CNPGrupurile de lucruEconomie, finanțe și mediu antreprenorialConsultări publiceMF remite spre consultare publică proiectul de lege „Pentru modificarea şi completarea unor acte legislative”

MF remite spre consultare publică proiectul de lege „Pentru modificarea şi completarea unor acte legislative”

12.04.2012
MF remite spre consultare publică proiectul de lege „Pentru modificarea şi completarea unor acte legislative”

Ministerului Finanțelor a înaintat pentru examinare și avizare proiectul de Lege privind modificarea și completarea unor acte legislative și nota informativă la acesta, elaborat întru executarea art. XLII din Legea pentru modificarea și completarea unor acte legislative nr. 267 din 23 decembrie 2011.

Conform comunicatului Ministerului Finanțelor „proiectul respectiv are ca scop de a completa capitolul 111 din Codul fiscal cu mecanismul de aplicare a metodelor și surselor indirecte de estimare a venitului impozabil al persoanelor fizice”.  De asemenea sunt propuse şi câteva modificări la Legea instituţiilor financiare nr.550-XIII din 21 iulie 1995 şi Legea cu privire la notariat nr.1453-XV din 8 noiembrie 2002.

Obiecţiile şi propunerile părţilor interesate pot fi prezentate pînă la 25.04.2012, la adresa electronică: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Proiectul de lege şi nota informativă le puteţi găsi ataşat la articol.

Sursa: http://minfin.md