CNPGrupurile de lucruEconomie, finanțe și mediu antreprenorialEvenimenteAgenda și materialele ședinței RIA Moldova din 12 februarie 2014

Agenda și materialele ședinței RIA Moldova din 12 februarie 2014

12.02.2014
Agenda și materialele ședinței RIA Moldova din 12 februarie 2014

Miercuri, 12 februarie 2014, în biroul 246 din incinta Ministerului Economiei va avea loc ședința Grupului de Lucru pentru Reglementarea Activității de Antreprenor.

Agenda conține șase subiecte, printre care și:

1. Examinarea Analizei preliminare a impactului de reglementare efectuată pentru proiectul legii privind accesul pe proprietăţi şi utilizarea partajată a infrastructurii asociate reţelelor publice de comunicaţii electronice, elaborată de Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor.

2. Examinarea Analizei preliminare a impactului de reglementare efectuată pentru proiectul de modificare şi completare a Hotărârii Consiliului de Administraţie al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei nr.57 din 21 decembrie 2010.

3. Examinarea Analizei preliminare a impactului de reglementare efectuată pentru proiectul de hotărîre a Guvernului privind aprobarea Regulamentului privind organizarea și funcționarea Inspectoratului de Stat pentru Supravegherea Geodezică, Tehnică și Regim, structurii și efectivului-limită al acestuia, elaborată de Agenția Relații Funciare și Cadastru.

Alte detalii: Ora 14:00, în biroul 246 din cadrul Ministerului Economiei (mun. Chişinău, str. Piaţa Marii Adunări Naţionale 1).

Ședința va putea fi urmărită în direct http://www.privesc.eu/Arhiva/22752/Sedinta-Grupului-de-lucru-pentru-reglementarea-activitatii-de-intreprinzator-din-12-februarie-2014

Documente anexe