CNPGrupurile de lucruMediuConsultări publiceMinisterul Mediului consultă un Regulament care să ne facă mai puțin vulnerabili la secetă

Ministerul Mediului consultă un Regulament care să ne facă mai puțin vulnerabili la secetă

17.07.2013
Ministerul Mediului consultă un Regulament care să ne facă mai puțin vulnerabili la secetă

Ministerul Mediului a anunțat consultări publice asupra proiectului Hotărîrii de Guvern cu privire la aprobarea Regulamentului privind planificarea gestionării secetei.

Comentariile pe marginea documentului pot fi expediate până la data de 10 august 2013, la Ministerul Mediului, in adresa dnei Nadejda CHILARU, email:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , tel. (+373 22) 20 45 38.

Proiectul are drept obiect de reglementare identificarea vulnerabilităţii la secetă la nivel de bazin hidrografic şi sub-bazin principal, cu politici şi acţiuni corespunzătoare pentru a diminua vulnerabilitatea la secetă pe termen lung, utilizarea sistemului de monitorizare hidrometeorologică şi măsurare a indicatorilor, elaborarea planurilor de gestionare a secetelor, pentru a minimiza efectele adverse etc.

ANUNT privind inițierea consultărilor publice asupra proiectului Hotărîrii de Guvern cu privire la aprobarea Regulamentului privind planificarea gestionării secetei

Proiectul Regulamentului privind planificarea gestionării secetei

Proiectul Hotărîrii Guvernului

Nota informativă