CNPGrupurile de lucruMediuEvenimenteAtelier de lucru "Educaţia ecologică: o necesitate a prezentului şi a viitorului"

Atelier de lucru "Educaţia ecologică: o necesitate a prezentului şi a viitorului"

02.11.2012
Atelier de lucru "Educaţia ecologică: o necesitate a prezentului şi a viitorului"

Consiliul Naţional pentru Participare – Grupul de Lucru Mediu - organizează, la 9 noiembrie a.c., un atelier de lucru dedicat educaţiei ecologice (educaţia ecologică a fost declarată una din priorităţile a Grupului de Lucru Mediu la capitolul "Noi subiecte pe agenda Guvernului"). 

Atelierul „Educaţia ecologică: o necesitate a prezentului şi a viitorului” va avea loc la 09 noiembrie 2012, în Sala Albastră, Summit Events, Tighina 49/3.

În cadrul atelierului va fi analizată situaţia din R. Moldova, precum şi starea de lucruri la nivel european (cu o prezentare va veni expertul Silvia Szaboova, Centrul de Educaţie Ecologica SOSNA,  Slovacia).

Vor participa reprezentanţi ai autorităţilor publice centrale (Ministerul Mediului, Ministerul Educaţiei), organizaţii neguvernamentale.

Înregistrarea participanţilor va avea loc la ora 9.00, iar lucrările atelierului se vor desfăşura între 9.15 – 12.40.

Doritorii de a participa la atelier sunt rugaţi să confirme prezenţa  la numărul de telefon/fax: 0 22 23 71 49 sau la e-mail-ul: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Mai multe detalii despre educaţia ecologică, despre demersurile ecologiştilor (şi nu numai) în sensul introducerii unui curs aparte in programul de învăţământ,  aflaţi pe paginile  www.mem.mdwww.ombudsman.md .